FR  |  NL  |  EN     BEL / LUX - INTERNATIONAL
myImage
Klik hier om uw
Checklist te bekijken
of te creëren

zeg het voort!


Enthousiast over de site van Prémaman? Wilt u dit plezier met een vriend(in), collega, familielid delen of denkt u gewoon dat ze hier zullen vinden wat ze zoeken? Nodig ze dan snel uit om de site te ontdekken.

Dat kan heel eenvoudig...

Geef de voornaam en het e-mailadres van uw vriend(in). U kunt uw bericht naar verschillende personen tegelijkertijd sturen.

Vermeld uw voornaam, naam en e-mailadres. Zo weet uw vriend(in) van wie het bericht komt. Er wordt een voorgedrukte tekst naar uw vriend(in) gestuurd, maar u kunt hem/haar ook een persoonlijk bericht sturen indien u dat wenst.

Klik vervolgens op de knop "Verzenden".

De gegevens van uw vriend(in) worden niet opgenomen in een database conform de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, zoals gewijzigd bij de wet van 11 december 1998. Bedankt voor uw vertrouwen!
 
Uw vriend(en)/vriendin(nen)
E-mail*:
Fr Nl En
   
E-mail*:
Fr Nl En
   
E-mail*:
Fr Nl En
   
E-mail*:
Fr Nl En
   
E-mail*:
Fr Nl En
         
U
Uw voornaam*:
   
 
 
Uw bericht*
 
Verzenden


De velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij herinneren u eraan dat u het recht hebt om uw gegevens te raadplegen, wijzigen, verbeteren en verwijderen (de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, zoals gewijzigd bij de wet van 11 december 1998). Om dit recht uit te oefenen, dient u zich schriftelijk te wenden tot: Prémaman NV - Haachtsesteenweg 1475 - B-1130 Brussel.
 
- © Prémaman 2013 -